Vi har vært sammen siden 15.juli 2014, og giftemål har ligget litt i kortene de siste åra. Vi er jo veldig åpne med hverandre og har pratet om hva vi ønsker for fremtiden sammen. Allerede i 2017 da vi var på bilferie ned til Spania besøkte vi en gullsmed i Andorra – enklaven mellom Frankrike og Spania med tax-free shopping, for å kikke på forlovelsesringer og gifteringer. Dessverre hadde de ingen ringer som var store nok for Ole’s pølsefingre så vi måtte derfor se oss nødt til å sette det litt på vent, i alle fall til etter ferien (selve ferien skal vi skrive litt mer om etter hvert).

Tidligere i fjor høst gikk vi innom en gullsmed på Jessheim storsenter og kikket litt på ringer, og jeg hintet litt til hvilke jeg (Jannicke) likte best. Likevel var sjokket stort da han plutselig hadde stelt istand stua hjemme til frieri sent natt til 23.desember 2020! Som nevnt tidligere er jula vår favoritt-høytid og det var ikke tilfeldig at dette skulle skje akkurat den dagen. Dessuten hadde Ole nettopp kommet hjem fra en ukes opphold på sykehuset etter en livstruende indre blødning, og fikk sett på livet i et litt annet perspektiv. Han ville ikke vente lenger (ringen hadde han allerede handlet et par måneder tidligere), og selv med et drensrør stikkende ut av magen og kroppen full av smerter reiste han i hemmelighet ut og handlet inn roser, telys og champagne. Vi hadde brukt kvelden til å gjøre i stand til julaften som vi skulle ha hjemme hos oss med familien. Jeg gikk for å ta meg en dusj og Ole ba meg holde meg der oppe og ikke komme ned i stua. Jeg tenkte at han holdt på med noe siste julegave-innpakning eller lignende. Da jeg omsider fikk lov til å komme ned i stua hadde Ole laget en sti av roseblader fra enden av trappa og rundt hjørnet til midten av stuegulvet ved siden av juletreet og formet et hjerte av rosebladene, mens utvalgt julemusikk ble spilt i bakgrunnen. Rundt overalt var det tent røde telys, og en bukett med roser og 2 små champagneflasker og 2 champagneglass stod på spisestuebordet. Alle gardiner var trukket for så vi var helt uforstyrret. Ole holdt en flott tårevåt tale og gikk ned på kne med verdens nydeligste ring og spurte om jeg ville gifte meg med han. Jeg sa selvfølgelig JA! 💖💍

Nå har vi vært forlovet i 1 år, og bryllupsdatoen er satt til 15.juli 2023 som da også er 9-års jubileet vårt.

Vi holdt frieriet hemmelig frem til vi fikk besøk av begge våres foreldre på julaften – heldigvis var det bare halvannen dag! Planen var å fortelle det under julemiddagen, men Ole’s mor Else har falkeblikk og fikk øye på ringen ganske raskt.👀 Da brøt det ut i gledestårer hos både mødre og fedre – og julaften 2020 ble en ekstra minnerik aften.

Her er oss på julaften 2020.

Vi har allerede bestemt oss for de aller fleste hovedtrekkene i bryllupet. Snart kan vi endelig begynne å booke selskapslokale, kirke, mat, ferie, osv. Det blir garantert noen innlegg om bryllupsplanleggingen i tiden som kommer.

Vi ønsker dere alle en riktig så god jul! Måtte dere kose dere like mye som vi skal. 🤶🎅💖

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *